EEN TOEGEWIJD
TEAM VAN
INTERIEURSTYLISTEN.

Ons team van interieurstylisten staat voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van jouw droominterieur. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het interieuradvies in onze woonwinkel en het bestellen van meubels, werk je samen met je eigen stylist. Dit zorgt ervoor dat het advies dat je bij ons krijgt, volledig op jouw wensen is afgestemd.

Stylist Melissa

MELISSA
interieurstYlist

“Mij gaat het om het creëren van leefruimtes die uiteindelijk een goed gevoel opleveren.”

Stylist Roos

ROOS
interieurstYlist

“Als ik een interieur inricht, zoek ik altijd naar gelaagdheid in materialen en texturen.”

Esmee

ESMEE
interieursTYlist

“Door te werken met de juiste kleuren en materialen zorg ik voor een fijne basis.”

Stylist Susanne

SUSANNE
interieurstYlist

“Persoonlijkheid terugbrengen in het interieur vind ik erg belangrijk.”

EEN PERSOONLIJK
EN TOEGANKELIJK
INTERIEURADVIES.

In een ontspannen sfeer, met een kopje koffie erbij, bespreken we je ideeën en zoeken we samen naar de perfecte oplossing voor jouw interieur. 

Video afspelen

CREATIVE CENTRE
& STALENLAB.

In het hart van onze winkel vind je het Creative Centre, een grote huiskamer met stof-, kleur- en behangstalen. Hier creëren onze stylisten aan adviestafels, met smartscreens, de mooiste interieurplannen. Aansluitend vind je ons Stalenlab, waar je een overzicht hebt van de mooiste wand- en vloertegels.

ONZE METHODIEK.

1. Persoonlijke kennismaking

Na jouw aanvraag neemt onze stylist contact met je op om je wensen voor het advies door te nemen. We vragen om een foto en plattegrond van je ruimte en prikken een datum voor het gratis interieuradvies. 

Het advies met een stylist

2. Advies met de stylist

In ons Creative centre bespreken we je wensen en de indeling. We nemen je mee voor een inspiratie ronde en selecteren meubels, kleuren en materialen om vervolgens een passend interieurplan op te stellen.

3. Jouw droomplaatje thuis

Zodra jij instemt met de offerte, gaan wij aan de slag: We bestellen, leveren, en plaatsen de meubels, en nemen het afval mee. Daarna is het tijd voor jou om te genieten van je nieuwe interieur!

UNIEKE
COLLECTIES.

Onze woonwinkel is een grote inspiratiebron, ontworpen om jou te laten ontdekken wat mogelijk is met onze collectie. Elk meubelstuk biedt eindeloze aanpassingsmogelijkheden, zodat we alles kunnen customizen precies zoals jij het wilt. Daarnaast bestaat onze collectie uit unieke Vintage meubels en accessoires. Laat je inspireren en creëer een omgeving die volledig bij jou past!

Video afspelen
WAAROM HET KABINET.

JOUW INTERIEUR
STAAT CENTRAAL.

Wij geloven echt in
wonen in jouw stijl

ALTIJD EEN ONTWERP
OP MAAT.

Iedere persoon en 
leefsituatie is uniek

GEGARANDEERD
DE LAAGSTE PRIJS.

Zelfs tot één week 
na de order

WONEN IN
JOUW STIJL.

Ambassadeur van Het Kabinet Wonen, Trend forecaster en hoofdredactrice Elle Decoration Monique van der Reijden aan het woord.

ZAKELIJK INTERIEURADVIES.

Ben jij ondernemer en kun je hulp gebruiken met de indeling van je kantoor, winkel of restaurant en/of bij het vinden van de juiste stijl, sfeer en uitstraling? Ons team staat ook klaar voor de inrichting van jouw onderneming.

BEL ONS EN START MET DE CREATIE VAN EEN NIEUWE LOOK